Єп. Шнайдер: Ідеологія охопила навіть людей у Ватикані, слід молитись за Папу
  • Чтв, 18/05/2023 - 18:41

Єпископ Атаназій Шнайдер виступив із критикою неомарксистської ідеології ЛГБТ і її прихильників, які - як наголошує він – перебувають також і в єрархії Католицької Церкви. Єпископ з Астани говорив про це у розмові з журналістом Джоном Генрі Вестоном із «Life Site News».

Єпископ говорив про факт підтримки ідеології ЛГБТ з боку США по всьому світу. На його думку, така підтримка є виразним знаком свого роду глобального тоталітаризму. «Маркс і Енгельс писали, що остаточною ціллю комунізму буде знищення сім’ї», - наголосив єпископ Шнайдер. Він додає, що ідеологія ЛГБТ є «повстанням проти Творця».

«Треба про це говорити і остерігати людей. Слід організувати світовий союз задля опору, союз людей доброї волі, здорового глузду. Навіть нехристияни мають допомогти нам у боротьбі з неомарксистською глобальною ідеологією», - наголосив він.

На думку єпископа, люди Церкви «на найвищих посадах в Апостольській Столиці» сьогодні співпрацюють зі «світовою ідеологією, яка має на меті підірвати ясність Божого Об’явлення, особливо через поширення доктринального релятивізму». Тому слід інтенсивно молитись за Папу, щоб Бог просвітив його; також треба просити Господа, щоб обдарував Церкву сильними, відважними і святими папами та єпископами».

Єпископ Шнайдер наголошує, що не слід впадати в депресію.

«Маємо старі катехизми, незмінне вчення Церкви. Можемо їх читати. Маємо Святе Причастя, нашого Господа Ісуса Христа. Маємо Божу ласку, і цього достатньо. Тому слід кожного дня радіти тому, що можемо бути з Богом, у Бозі, у Христі»,- сказав він. Життя в Христі дозволяє зберегти погоду серця навіть посеред битви. Якщо так не є, то слід поглиблювати нашу віру. «Так, як мученики. Вони раділи переслідуванням», - зазначив він.