Єпископ-капелан поблагословив автомобілі для воїнів АТО
  • Чтв, 05/03/2015 - 16:20

5 березня єпископ-капелан Михаїл Колтун спільно з священнослужителями єпархії у м. Жовква освятив п’ять автомобілів медичного призначення і два позашляховика, які днями будуть відправлені військовослужбовцям і медикам в зону проведення АТО.

Звертаючись до присутніх – волонтерів, доброчинців та зацікавлених людей – архиєрей зазначив: «Ми зібралися, щоб висловити нашу підтримку тим, хто буде потребувати порятунку здоров’я і захисту життя. Всім вам щире спасибі! Маємо бути впевнені, що те, що робимо для захисту Батьківщини і підтримки бійців і їхнього духу – це є запевнення перемоги, бо підтримка духу – це найбільша зброя, бо коли є незламний дух, ніяка зброя не в силі його подолати». Відтак єпископ наголосив: «Ми разом з тим транстпортом засилаємо воїнам наші молитви і цей дух для перемоги. Нехай Господь відплатить усім своєю щедрістю і нагородить нас Україною, миром, свободою, славою і честю для тих, які на передовій в нашому імені захищають Батьківщину».

Один з автомобілів швидкої допомоги був куплений за пожертви парафій Сокальсько-Жовківської єпархії і буде використовуватися у 66-му Львівському мобільному госпіталі.