Єпископ з Ґрацу Вільгельм Краутвашль відвідав Львівську Архиєпархію УГКЦ
  • Срд, 20/07/2016 - 15:36

В рамках офіційного візиту в Україну Львів відвідав єпископ з з Ґрацу Вільгельм Краутвашль.  Попередньо єпископ побував у Зарваниці та в Івано-Франківську, а 19 липня 2016 року на запрошення Високопроесвященного владики Ігоря, Арихиєпископа та Митрополита Львівського відвідав Львівську Архиєпархію задля встановлення зв’язків і співпраці.
 
Єпископ Краутвашль ознайомився з роботою курії Львівської Архиєпархії, відвідав швейну майстерню, трибунал, кілька архиєпархіальних комісій. Опісля гості відвідали Львівську духовну семніарію Святого Духа, де їх зустріли отці Михайло Лесів та Володимир Крушельницький, що провели коротку екскурсію та розказали історію семінарії. Відтак делегація побувала в Українському католицькому університеті, відвідавши Філософсько-богословський факультет, зокрема його каплицю та деканат.
 
Також єпископ відвідав Реколекційно-відпочинковий Центр «Світлиця», де триває німецькомовна літня школа, і познайомився із керівниками школи. Достойний гість був приємно вражений атмосферою заходів. Також гості відвідали осередок оо. Василіян у Брюховичах, а при поверненні до Львова – спільноту оо. Редемптористів.
 
Завершився візит святковим обідом та прощанням на летовищі Львова.