Єпископи РКЦ закликають вірних взяти участь в ході на захист дітей і сім'ї
  • Срд, 25/05/2016 - 09:55

Преосвященні Єпископи!
Всечесне Духовенство та Чернецтво!
Возлюблені у Христі Брати і Сестри!

Вперше за ініціативи Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій 4 червня 2016 р., у суботу, в Києві відбудеться спільна міжконфесійна хода на захист прав дітей і сім’ї.

Мета акції – привернути увагу до проблем захисту прав дітей, утвердити в суспільстві принципи любові й взаємоповаги, виступити на захист сім’ї як союзу чоловіка і жінки, що відповідає Божому задуму та природі людини.

Збір учасників розпочнеться о 10:00 год. на Софіївській площі, звідки об 11:00 год. єдина колона сімей із дітьми, на чолі з главами Церков і релігійних організацій, відправиться до Європейської площі – по вулиці Володимирській, по проспекті Богдана Хмельницького та по Хрещатику. Перехожі матимуть можливість за власним бажанням приєднатися до акції та поспілкуватися з віруючими сім’ями.

Після завершення ходи, о 12:00 год. на Європейській площі члени Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій звернуться до зібраних та помоляться за дітей і сім'ї. Також відбудуться концертні виступи дитячих колективів та сімей, виставка дитячої творчості.

Прихиляючись до ініціативи ВРЦіРО, Конференція Єпископів Римсько-Католицької Церкви в Україні запрошує усіх людей доброї волі, особливо сім’ї разом з дітьми, взяти участь в Ході на захист прав дітей і сім’ї.

Львів, 26 травня 2016 року
№ 26/2016

Конференція Римсько-Католицьких Єпископів України