Єпископу-емериту Яну Пурвінському виповнилося 80 років
  • Чтв, 20/11/2014 - 11:28

Київсько-Житомирська дієцезія РКЦ 19 листопада святкувала ювілей єпископа-емерита, генерального вікарія дієцезії Яна Пурвінського. Привітати ювіляра приїхав єпископ-емерит УГКЦ Любомир Гузар.

Гості вже 18 листопада, на день раніше, з раннього ранку поспішали до єпископа, щоб особисто скласти свої побажання. Весь день двері не зачинялися. Повідомляє сайт дієцезії.

Найдостойнішим гостем у мурах житомирської катедри в цей день був Блаженніший Любомир Гузар, котрий приїхав особисто привітати нашого ювіляра.

Відбулась зворушлива зустріч двох заслужених для України владик, котрі пережили нелегкі часи та підтримували Церкву в Україні своїм служінням та молитвою.

Був час на спогади про роки служіння, покликання та важкі часи, котрі кожен з них пройшов, ділення переживаннями і труднощами. Дві старші, хворі людини вміли підтримати себе взаємно та сміятися з хвороб, які кожен з них має.

Зустріч двох єпископів-емеритів була сповнена радості та миру, які випромінювали ці дві людини, і цьому варто він них вчитися.