Інформаційна довідка про стан проведення Всеукраїнського конкурсу «Активний громадянин»
  • Пон, 26/05/2014 - 10:36

З метою популяризації духовних, моральних надбань, консолідації зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі; сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнівської молоді, започатковано Всеукраїнський конкурс школярських проектів «Активний громадянин».

Конкурс проводиться на добровільних засадах у період з 15 березня 2014 року до 20 травня 2014 року серед команд учнів загальноосвітніх закладів України віком 14-18 років, парафіяльних шкіл, дитячих та молодіжних громадських організацій.

Головною ідеєю започаткування Конкурсу є громадянське виховання, яке покликане виховувати у молодої людини високі моральні ідеали, почуття любові до своєї Батьківщини, потребу служінні їй. Воно орієнтоване на формування свідомого громадянина, патріота, професіонала, людини зі шляхетними особистісними якостями і рисами характеру, світоглядом і способом мислення, прочуттями та поведінкою, спрямованими на саморозвиток.

Листи про проведення Всеукраїнського конкурсу скеровані у всі обласні державні адміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських рад міст обласного значення. Відповідну інформацію доведено до начальників відділів освіти облдержадміністрацій, обласних та регіональних управлінь освіти і науки.

Станом на 10.05.2014 надійшли роботи учасників Всеукраїнського конкурсу «Активний громадянин» з Вінницької, Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Дніпропетровської та Тернопільської областей.

Реєстрація для участі у конкурсі тривала до 20-го травня 2014 року.
Розгляд робіт триватиме до 1 червня 2014 року. Після розгляду заявок членами журі буде визначено подальший план дій та затверджено «дорожню карту» проекту.
Переможці Конкурсу будуть нагороджені цінними призами:

1. Місце - Мультимедійний комплект;

2. Місце - Проектор;

3. Місце - Музичний центр.

Матеріали та результати конкурсу будуть розміщенні на офіційному Інтернет-сайті www.iupax-ugcc.org.

Бажаємо усім наполегливості, творчого натхнення, підтримки наставників-професіоналів, вірних і надійних друзів, досягнення своїх мрій і сподівань.

Великі справи починаються із маленьких вчинків!

Координатор Всеукраїнської акції:

Келемен Катерина +380507477507

e-mail: citizen@iupax-ugcc.org
Інтернет портал: www.iupax-ugcc.org
Група Вконтакте