Інтронізація мощей Св. Івана Павла ІІ в каплиці Сестер Катехиток Святої Анни в Брюховичах
  • Срд, 07/02/2018 - 17:30

6 лютого 2018 року відбулася урочистість з нагоди інтронізації мощей І-го ступеня Святого Івана Павла ІІ в Каплиці дому Згромадження Сестер Катехиток Святої Анни в Брюховичах. Інтронізацію провів Архиєпископ і Митрополит Львівської Дієцезії РКЦ Мечислав Мокшицький.

Урочистість розпочалася Акафістом до Святого Івана Павла ІІ, після якого Архиєпископ Мокшицький виголосив слово про молитву у житті Папи та про його чесноти. Відтак Владика поблагословив сестер мощами Святого Івана Павла ІІ та освятив ікону святого Папи, у якій тепер будуть зберігатися ці мощі для їхнього почитання.

У своєму зверненні Архиєпископ Мєчислав побажав сестрам Божого благословення та допомоги за посередництвом Святого Івана Павла ІІ. Владика висловив свою віру в те, що Святий Іван Павло ІІ буде допомагати сестрам у їхньому житті та служінні.

Урочистість завершилася спільною вечерею у сестер, під час якої сестри мали можливість ще ближче познайомитися з життям Святого Папи Івана Павла ІІ з уст його другого Секретаря Архиєпископа Мєчислава.

Нагадаємо, що 21 листопада 2017 року, в каплиці Митрополичої Курії, після спільної молитви «Ангел Господній» Архієпископ Мечислав Мокшицький передав реліквії св. Івана Павла ІІ Сестрам Катехиткам св. Анни (УГКЦ), у Львові.