Італія повстала на захист традиційної сім’ї
  • Суб, 30/01/2016 - 18:51

Більш як 2 млн. італійців зібралися сьогодні в Римі на захист традиційної сім’ї. З цілої Італії сьогодні до Риму цілий день прибували поїзди та автобуси наповнені людьми, які повстали проти спроб італійської влади протиснути закон, який би зрівнював у правах одностатеві пари та традиційні сім’ї. Організатором зібрання, яке відбулося на місці староримського іподрому Ціркус Максімус, виступив Комітет «Захистимо наших дітей» (Comіtato Difendiamo i nosri figli). Про це повідомляє pro-life портал «Narod.hr».

Акція покликана показати італійській владі, що італійці сприймають сім’ю, як життєвий союз чоловіка і жінки та що нормальна традиційна сім’я є найкраще місце для дітей.

Виступаючи на цьому двохмільйонному зібрані один з організаторів цього зібрання Сімон Піллон наголосив, що італійці вимагають від влади відкликати скандальний законопроект цілком. Він також наголоси, що найбільшою жертвою цього закону стануть діти, яких зможуть всиновлювати одностатеві пари.  

Італійський прем’єр Маттео Ренці є одним із ініціаторів прийняття закону, який би фактично зрівняв в правах сім’ю та одностатеві пари. Але навіть у правлячій італійській коаліції багато хто виступає проти прийняття цього законопроекту. Протестуючих цілком і повністю підтримав міністр внутрішніх справ Італії Анджеліно Альфано, очільник партії Новий правий центр.   

Протестувальникам від імені Італійської єпископської конференції висловив підтримку глава цієї Конференції кардинал Анджело Баньяско.

Італійське ґей-лобі та ліво-ліберальні партії чинять шалений тиск на італійську владу, щоб протиснути закон про реєстровані одностатеві партнерства.