Із бібліотек Івано-Франківщини вилучать книжку, яка пропагує лесбійство серед маленьких дівчат
  • Пон, 05/07/2021 - 12:08

Із бібліотек Івано-Франківщини вилучать усі примірники книжки-коміксу «Принцеса+принцеса: довго і щасливо», яка спрямована на нав’язування дітям думки про нормальність гомосексуальних відносин.

Йдеться про 46 примірників, що були закуплені в бібліотеки коштом держбюджету, інформує Політична Теологія.

Рішення про вилучення цієї книжки прийняла Івано-Франківська облдержадміністрація після звернення представників християнських спільнот міста та обласної організації об’єднання «Просвіта».

Про вилучення з бібліотек книжки «Принцеса+принцеса: довго і щасливо» під час засідання депутатської комісії з питань культури заявила заступниця начальника управління культури Івано-Франківської ОДА Мирослава Корнелюк.

«Нам надійшов лист щодо книги “Принцеса+принцеса”. Ми вже знаємо скільки примірників є в наших бібліотеках. Ми справді їх розповсюдили по всіх бібліотеках, не багато – по одній, по дві в кожній. Зараз ми вилучаємо ці книги», – повідомила Мирослава Корнелюк.

Нагадаємо, книжка «Принцеса+принцеса» була закуплена для бібліотек міністерством культури за кошти державного бюджету. Дітям молодшого шкільного та навіть дошкільного віку ця книжка пропонує ознайомитися з історією про двох дівчат, одна з яких біла, інша – чорношкіра. Історія закінчується їхнім весіллям.