Канадійці борються проти урядової програми раннього сексуального виховання дітей
  • Суб, 25/04/2015 - 01:08

«Campaign Life Coalition», канадійська національна політична організація на захист життя, переклала детальний аналіз програми сексуального навчання, запропонованої ліберальним урядом Онтаріо, багатьма мовами, якими розмовляють обурені батьки. Глибинний аналіз історії та шкідливого характеру цього супеерчливого курсу зараз вже є доступний арабською, традиційною китайською, спрощеною китайською, італійською та іспанською мовами.

Нещодавно в канадійській провінції Онтаріо пройшли численні демонстрації проти накинутої програми сексуальної освіти, яку б мали почати застосовувати з осені цього року. У демонстраціях брали участь представники різноманітних культурних спільнот.

«Ми зауважили, що батьки, які виступають проти радикальної програми Кетлін Вінн, переважно є новими канадійцями. Це переважно іммігранти, які приїхали з різних країн і культур, що дотримуються традиційного вірування щодо людської сексуальності», – зазначив Джек Фонсека із «Campaign Life Coalition».

«Це повстання провадять сім’ї  із етнічних спільнот, в т.ч. китайці, мусульмани, представники Південної Азії, Східної Європи, а також африканські та латиноамериканські іммігранти», – говорив п. Фонсека в інтерв’ю LifeSiteNews.

«Campaign Life Coalition» вирішила допомогти місцевим лідерам спільнот краще поінформувати батьків, які не читають англійською. Саме тому і були запущені іншомовні версії сайту, що містить ґрунтовний аналіз програми сексуальної освіти. Організація сподівається на більшу активність противників «антидитячої сексуалізації», оскільки 25 відсотків населення Онтаріо становлять нові іммігранти.

«Ми хочемо додати знань і сили усім спільнотам етнічних меншин, у кожній частині Онтаріо, щоб вони приєднались до нас, захищаючи своїх дітей від ранньої сексуалізації», – розповів п. Фонсека, пояснюючи, що нові іммігранти «загалом вважаються соціально консервативними, і рішуче захищають своїх дітей від занадто раннього і явного сексуального виховання».

Джек Фонсека наголосив, що багато етнічних спільнот розповідають «Campaign Life Coalition» про те, що мають намір продовжувати боротьбу доти, доки буде потрібно, і якщо буде необхідно, то і до усунення від влади ліберального уряду на виборах 2018 року, як прямий наслідок нападу на права батьків.

Він додав, що ці батьки «вважають цю ліберальну сексуальну програму небезпечним ідеологічним гедонізмом Вінн і її прогресивних поплічників, котрі використовують дітей як пішаків у своїй сексуальній революції. Цим батькам не подобається, що держава маніпулює їхніми дітьми у соціальному експерименті. І вони націлені добитись того, що до вересня цю програму буде укинуто».

«Після розмов з цими батьками я зрозумів, що багато з них голосували за Кетлін Вінн минулого року, переважно тому, що вважали лібералів захисниками мультикультуралізму. Однак напад прем’єра Вінн на їх найбільш плекані культурні, релігійні і моральні цінності швидко розвіяв таке їх сприйняття», – зазначив п. Фонсека.

На даний час «Campaign Life Coalition» працює над перекладами вище згаданої веб-сторінки корейською, французькою, тамільською, пенджабською та хорватською мовами, а також планує надати переклади іншими мовами, для яких знайдуть компетентних перекладачів.