Канадський католицький єпископ: гендерна ідеологія є тоталітарною
  • Втр, 14/06/2016 - 01:36

Католицький єпископ міста Калґарі (провінція Альберта, Канада), Фред Генрі, звинувачує Новий Демократичний уряд Альберти в тоталітаризмі через просування гендерної ідеології у школах провінції. За останні місяці він неодноразово через листи пояснював наскільки протилежною є промоція трансгендеризму (у школах, вбиральнях, роздягалках) до вчення Католицької Церкви: «Проблема полягає не лише у користуванні вбиральнями; правах батьків; безпеці дітей; почуттях людей; СГГ (союз геїв та гетеросексуалів) чи недосконалості законопроекту №10. На кону стоїть сам порядок створення», - пише єпископ Генрі.

Як повідомляє LifeSiteNews, єпископ Генрі стверджує, що висловлювання керівників уряду, що «самоідентифікація єдина міра сексуальної орієнтації людини, її гендерного вираження чи ідентичності» є припущеннями, без будь-яких доказів. Особливо ж це втрачає зміст за теперішніх обставин, коли LGBT-спільноти (а саме, люди, які вважають себе лесбіянками, геями, бісексуалами, трансгендерами) перетворились на LGBTTQQIAAP2S (до яких відносяться і інтерсексуали, асексуали, пансексуали і багато інших). Заявляючи, що «факти, а не ідеологія визначають реальність» єрарх посилається на заяви Американського коледжу педіатрів, в яких йдеться: «Людська сексуальність є об'єктивною біологічною бінарною рисою. 'XY' і 'XX' – це генетичні маркери здоров'я, а не генетичні маркери розладу. В нормі людина повинна бути чоловічої або жіночої статі. Людська сексуальність є бінарною конструкцією з очевидною метою - відтворення і розквіт нашого виду».

Крім цього, владика Генрі зазначає, що висловлювання сучасних, неідеологізованих науковців коледжу «повністю співставляються із біблійними та богословськими істинами.» На підтвердження він цитує слова Ісуса Христа: «Хіба ви не читали, що той, хто створив їх з самого початку створив їх чоловіком і жінкою» та Папи Франциск, який чітко сказав, що «гендерна ідеологія є бісівською». Святіший Отець Франциск включає гендерну теорію до основних небезпек нашої ери і описує її як відношення, з яким людина створює новий гріх, який спрямований проти Бога Творця.