Капелан ПС о.Микола Мединський-Залізняк про інформаційну брехню
  • Втр, 19/05/2015 - 22:09

Капелан ПС Микола Мединський-Залізняк про інформаційну брехню:

“Ці випробування нас гартують. Бійці «Правого сектору» у своїй війні з зовнішнім та внутрішніми режимами йдуть правильним шляхом”.

Так капелан ПС о.Микола Мединський-Залізняк оцінює неправдиві новини про конфлікт добровольців ДУК та інших батальйонів.

«Останнім часом проти наших добровольців ведеться інформаційна війна. Їх обливають брудом та створюють про них неправдиві міфи, були навіть спроби силового тиску. Це і є підтвердженням того, що ми на правильному шляху по виконанню свого святого обов’язку перед Богом та Україною.

Пам’ятаємо слова Христа: “Блаженні переслідувані за правду, бо їхнє є Царство Небесне” (Мт.5,10). Тому в цих випробуваннях ми тільки гартуємося», ― каже отець Микола. «Якби ви були від світу, то світ любив би своє» (Ін. 15: 19), – каже Господь, але дає найвищу настанову, як повинні діяти і жити в цьому гріховному світі Його істинні послідовники: «Це заповідаю вам, щоб ви любили один одного» (Ін. 15: 17). І саме любов до нашого народу та Святої землі Української штовхає наших воїнів на героїзм», – каже капелан.