Капелани та студенти Львова звершили велопаломництво до Гошівської Богородиці
  • Чтв, 23/06/2016 - 14:49

17 - 18 червня, з ініціативи Центру Студентського Капеланства ЛА УГКЦ відбулось велопаломництво до Гошівської чудотворної ікони Матері Божої. Участь у велопрощі взяли 15 відважних студентів та друзів ЦСК.
Маршрут прощі розпочався від залізничної станції м. Сколе, до якої прочани прибули електропоїздом зі Львова. Відтак, в перший день, паломники відвідали водоспад Кам'янка, скелі Довбуша, милувались гірськими краєвидами і на вечір прибули до жіночого монастиря Різдва Пресвятої Богородиці сестер Пресвятої Родини у с. Гошів, де мали вечерю, молитву і нічліг.
Наступного дня, учасники паломництва, відвідали Гошівський Святопреображенський монастир ОО Василіян на Ясній Горі, який має понад 500-річну історію. У монастирі, прочани разом із о. Юрієм Остапюком, головою Центром Студентського Капеланства та о. Всеволодом Семененком, військовим капеланом, молились за мир в Україні перед Гошівською чудотворною іконою Божої Матері. Також цього дня на прочан очікувала молитовна зупинка у Катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ в м. Стрий, де паломники молились перед чудотворною іконою Ліської Матері Божої, звідки поїздом повернулись до Львова.

Незважаючи на різні складності ділянок маршруту велопрощі до Гошеве, всі учасники залишились духовно збагаченими та дуже задоволеними.

Центр Студентського Капеланства ЛА УГКЦ