Капелани запрошують студентів на англомовний табір в Карпатах
  • Суб, 25/06/2016 - 10:46

З 7 по 10 липня, капелани Центру Студентського Капеланства ЛА УГКЦ запрошують молодь Львова взяти участь у літньому англомовному таборі, який проходитиме у м. Яремче, Івано-Франківської області.

Впродовж чотирьох днів учасники табору молитимуться англійською мовою Святу Літургію, кататимуться на велосипедах по горах, зійдуть на найвищу точку Україну - г. Говерлу, візьмуть участь у великій грі на Скелях Довбуша. Зокрема, на студентів очікують заняття з граматики і лексики, цікаві ігри, перегляди фільмів англійською, мандри гірським містом та пікніки.

Особливістю такого табору є те, що протягом усього часу перебування у ньому учасники спілкувались лише англійською мовою.

Вартість: 400 грн + транспортні витрати + 100 грн додаткові витрати.

Детальніша інформація та реєстрація за тел. 098 979 33 42 (Марія).

Довідка. Основна мета англомовного табору - поглибити знання іноземної мови, навчитися розмовляти англійською мовою та найголовніше, побороти страх перед іноземною мовою. Даний табір є логічним завершенням навчання у відкритому клубі вивчення англійської мови для студентів Львівських вишів та волонтерів Центру Опіки Сиріт ЛА УГКЦ, який відбувався щосереди впродовж року. Участь у минулорішньому літньому англомовному таборі взяли 20 осіб, серед яких студенти та випускники Львівських вузів.

Центр Студентського Капеланства ЛА УГКЦ