Кардинал Берк: Гендерна теорія – дурість, яка завдасть величезної шкоди
  • Чтв, 11/01/2018 - 09:30

У своїй книзі-інтерв’ю з Ґійомом д’Аланcоном кардинал Реймонд Берк гостро розкритикував гендерну теорії, вказавши на її руйнівні наслідки для людського суспільства:

«Гендерна теорія – це вигадка, штучно вигадана. Неможливо мати якусь ідентичність, яка не протиставляється правдивій природній людській ідентичності чоловіка і жінки. Це – дурість, яка завдасть величезної шкоди суспільству і тим, хто цю теорію підтримує.

Гендерна теорія унеможливлює існування людського суспільства. Вже зараз у деяких частинах США будь-хто може змінити свою ідентичність до тієї міри, що може сказати: сьогодні я чоловік, а завтра буду жінкою. Це, насправді, поза межами здорового глузду. Як наслідок, деякі чоловіки вимагають право на користування жіночими туалетами. Це – негуманно.  Можете собі тільки уявити хаос у школах. Один з американських кардиналів розповів мені випадок, коли його племінник – десятирічний хлопчина, повернувшись із школи, заявив своїм батькам, що хоче стати жінкою. Дитина чула в школі про гендерну теорію.»

(“Un cardinal au Coeur de L’Eglise: Entretiens”)