Кардинал Бертоне: університет - привілейоване місце
  • Нед, 14/04/2013 - 21:47
Кардинал Бертоне: університет - привілейоване місце

Привілейованим місцем назвав університет кардинал Тарчізіо Бертоне. Саме тут, на думку Держсекретаря Ватикану, сповнюються надії молоді на культурний і професійний ріст, завдяки чому молоді люди отримують можливість вносити вклад у побудову суспільства. Він нагадав, що інвестиція в освіту, це підготовка майбутнього суспільства, а інвестиція в католицький університет - внесок у дотримання гідності людини і загального блага.

13 квітня кардинал Держсекретар направив послання у зв'язку з днем Католицького університету Найсвятішого Серця, який відзначатиметься в Італії

14 квітня Кардинал Бертоне передав прохання Святішого Отця, який закликає італійських католиків і всіх, хто поділяє християнське бачення людини і підтримує плідну гармонію між наукою і вірою, активно підтримати Католицький університет Пресвятого Серця, і таким чином допомогти дослідженням, які тут ведуться у відповідності з етичними критеріями.

Кардинал Держсекретар звернув увагу на те, що святкування дня Католицького університету Найсвятішого Серця є «кульмінаційним моментом, коли відновлюється тісний зв'язок між університетом та єпархіальними і парафіяльними спільнотами. Від імені папи Франциска його найближчий співробітник висловив подяку і підтримку науковій установі.

За матеріалами http://be.radiovaticana.va