Кардинал Карло Каффарра про нав'язливість гендерної пропаганди
  • Срд, 18/03/2015 - 14:42

Церква в Італії застерігає перед наступом гендерної ідеології, яка починає вже набувати форми примусових експериментів на дітях.

Багато суперечок викликало поширення в дошкільних закладах Трієста матеріалів для практичних вправ, які мають змінити в молодших спосіб мислення про стать. Це не було єдиним випадком нахабної сексуальної пропаганди, що пропонували дітям у державних навчальних закладах, хоча, на разі, це має локальний або регіональний характер.

Щодо цієї справи висловився кардинал Карло Каффарра – відомий фахівець з питань, що стосуються шлюбу та сім'ї. Під час зустрічі з батьками молодих людей, які готуються до Миропомазання, Архиєпископ Болоньї визнав гендерну теорію «індоктринаційним нищенням алфавіту людського спілкування», що є більш небезпечним тому, що є обов'язковим в освіті.

«Сім'я не може відмовитися від своїх освітніх обов'язків також щодо школи», – сказав кардинал Каффарра. «Коли нав’язується переказ чи вивчення ідеологій, які батьки вважають необґрунтованими, вони мають право давати чи відкликати свою згоду». Італійський кардинал закликав батьків ознайомитися з реальними цілями гендерної теорії, а також вжити заходів проти введення в освітніх програмах обов'язкових елементів цієї ідеології.