Катехизм УГКЦ англійською мовою став доступний онлайн
  • Птн, 15/12/2017 - 13:08

Переклад Катехизму Української Греко-Католицької Церкви, Христос – Наша Пасха, доступний у вільному доступі онлайн

Зараз чудовий час для читання Катехизму! У час коли ми готуємося святкувати Різдво Ісуса Христа, ми запрошуємо читати Катехизм цілою родиною та дізнатися про Благовіщення Пресвятої Богородиці, народження нашого Господа та хрещення його у Ріці Йордан. Дізнайтеся більше про Боже покликання та чому Господь створив нас та як сильно він нас любить! Дізнайтеся про те як молитися та значення Святих Таїнств.

Дізнайтеся про те, як бути Християнською родиною, та про Церкву. Все це ви знайдете у Катехизмі – англійська редакція стала доступною у вільному доступі 1 грудня 2017 року на інтернет сайті Royal Doors де ви також зможете знайти багато інформації про Українську Католицьку Церкву.

Катехизм “Христос – наша Пасха” – офіційний текст віровчення Української Греко-Католицької Церкви. Книга розкриває особливість богословської традиції УГКЦ, спираючись на Святе Письмо, спадщину Отців Церкви, душпастирів УГКЦ, рішень Вселенських та Помісних Соборів, богослужбових творів, та ін. Офіційне представлення катехизму відбулось у Львівській духовній семінарії Святого Духа 24 червня 2011 року.