Katoflix.pl – християнська платформа в Інтернеті
  • Втр, 10/03/2020 - 12:19

Ця платформа VOD має виконувати завдання християнського кіно в Інтернеті.

Під гаслом: «Vide Opera Dei!» («Оглядай діла Божі!») зібрані художні та документальні фільми, які стосуються питань віри, Біблії, питань про кінцеву мету життя та її сенс. Окремою частиною сайту є розділ «Нова якість життя», тобто lectio divina в мультимедійній формі.

«Чи можливо знайти 15 хвилин для Бога серед запаморочливого темпу життя, хаосу та шуму, які супроводжують нас щодня, і розвинути сердечні взаємини з Його словом? Так, можливо. Цей вміст допоможе вам у цьому», – переконують творці Нової якості життя, тобто реколекціоністи та проповідники, пов’язані з Центром духовної формації, яку в Кракові провадять сальваторіани.

Творцем платформи Katoflix.pl є Studio Katolik, що належить сальваторіанам. Це виробнича компанія, яка вже понад 20 років євангелізує в Інтернеті, інформує wiara.pl.

За словами ініціаторів нового сайту, він має надати законний доступ до християнських фільмів, а також до тих, що стимулюють мислення про загальнолюдські цінності. Тут розмістять фільми, представлені в кінотеатрах, і ті, що не розповсюджувалися в Польщі. «Ми хочемо запропонувати вам фільми, які ви можете без страху показувати своїм дітям, рекомендувати друзям або тому, хто переживає важкі моменти у своєму житті. Наша мрія – створити простір, який, використовуючи силу повідомлення фільму, приведе до Бога», – пишуть на своєму сайті.

На Katoflix.pl також будуть інтерв'ю (з папським проповідником о. Раньєро Канталамессою OFMCap чи церемонімейстром Івана Павла ІІ Архиєпископом П’єро Маріні) та фільми, в яких представлено історію християнства, святих та догмати католицької віри.

Katoflix.pl співпрацює з Kino Świat, Rafael Film, SPI, Mayfly, Kondrat Media, Horyzont Studio, Word of Fire та Goya Producciones.

Студія Katolik – це мультимедійна виробнича студія. Вона має також Інтернет-магазин, сайт katolik.pl, Інтернет-радіо чи дискусійний форум з питань віри. Її осередок розташований у Кракові.