Католицька конференція до патологічної лабораторії: припиніть приймати органи абортованих дітей від «Planned Parenthood»
  • Пон, 19/10/2015 - 00:34

Америка була шокована, коли таємні відео посадових осіб «Planned Parenthood» показали, що найбільший конгломерат абортів збуває також частини тіла дітей, які могли бути народжені навіть живими. В одному відео спеціально згадується Сент-Луїс, штат Міссурі, як місце, де можна купити органи абортованих дітей.

Тепер католицькі лідери закликають лабораторії, які співпрацюють з  «Planned Parenthood», припинити співпрацю з цією компанією.

Католицька конференція Міссурі (MCC) надіслала лист компанії «Pathology Services», підписаний виконавчим директором Майком Хої, закликаючи її припинити співучасть в індустрії абортів. “Погоджуючись приймати рештки абортованих людських дітей, ви сприяєте вбивству невинного людського життя",– зазначається у зверненні.

Лист MCC завершується: “Знаючи це, єдиним Вашим моральним рішенням може бути: “Ні, ми більше не будемо співпрацювати з  «Planned Parenthood», не будемо більше допомагати вбивати ненароджених дітей”.

Після здійснення аборту в «Planned Parenthood» Сент-Луїса, хірургічному центрі абортів Міссурі, дитину або частини її тіла поміщають в контейнер і доставляють в лабораторію «Pathology Services» (PS). PS виконує державні вимоги шляхом вивчення частин тіла ("тканин"), після чого відправляє звіт як «Planned Parenthood», так і Державному департаменту охорони здоров'я.

Хої та католицьке духовенство штату Міссурі стверджують, що при такому процесі співробітники лабораторії «Pathology Services» стають "учасниками  індустрії абортів".

Хоча посадовців зловили на камеру у Сент-Луїсі, коли вони знаходилися у тому місці, де можна купити частини тіла абортованої дитини,  «Planned Parenthood» таки заперечує, що подібні продажі справді здійснювалися у Міссурі. Державний генеральний прокурор штату Кріс Костер також ствердив, що не знайшов жодних доказів торгівлі дитячими тілами. Однак сенатори і досі розслідують дані звинувачення.

Генеральний прокурор прийшов до висновку, на підставі накладних від «Pathology Services» для «Planned Parenthood» за  "утилізацію відходів", що інша компанія збирає вже досліджені тіла мертвих немовлят та спалює їх.

Однак, як повідомляє газета «St. Louis Post-Dispatch», перевірка обладнання для проведення абортів у Сент-Луїсі у березні показала, що лабораторія «Pathology Services» не відправляла звітів Департаменту охорони здоров'я, а державні чиновники у свою чергу цього ніби не помічали. Тепер офіційні представники стверджують, що готують всі необхідні звіти.

В листі Католицької конференції Міссурі повідомляється, що звіт генерального прокурора Кріса Костера доводить той факт, що лабораторія "систематично, відповідно до контракту, сприяє виконанню абортів, приймаючи рештки абортованих дітей".  

"Відповідно до закону, як приватний бізнес, ви не маєте юридичного зобов'язання задовольняти потреби «Planned Parenthood»", - йдеться у листі до «Pathology Services».

В окремому листі, опублікованому в газеті «St. Louis Post-Dispatch», Джон Раян написав: "Виконавці абортів не можуть здійснювати весь цей жах без прямої співпраці із «Pathology Services». Закон не вимагає від цієї чи інших лабораторій брати участь у тому жаху, який аборціоніст завдає людському створінню".

Раян підсумовує, погоджуючись з листом Католицької конференції: "Не важливо, як ця патологічна лабораторія подає свою позицію, але вона спекулює на абортах, а це – прямий зв’язок із ланцюгом сучасного рабства, яке ми називаємо «аборт». Так не годиться».