Католицький єпископ із США: християни мусять бути готовими до переслідувань з боку ЛГБТ лобі
  • Суб, 05/03/2016 - 23:06

Єпископ-емерит Фабіан Брускевич заявив в інтерв’ю для LifeSiteNews, що боротьба ЛГБТ лобі з християнством стає усе затятішою та що християни мають бути готовими до переслідування з боку ЛГБТ лобі, яке буде докладати зусиль, щоб заборонити християнам жити згідно з власного віросповідання.  

«Ми вже бачили наслідки відмови пекарів пекти торт на одностатеве «весіллія» та відмови квіткарів прикрашати квітами одностатеве «весілля». Я переконаний, що буде зроблено усе, щоб знищити християн, які виступають проти такого роду дегенерації» - заявив владика Брускевич.

«Я не можу повірити, що дуже маленька група людей не просто шукає толерантності, а насправді намагається отримати всі усіх згоду і підтримку збочення, яке протиприроднє для людських істот. […]  Я думаю що у найближчому часі ЛГБТ лобі розпочне справжнісіньке гоніння на християн. […] Вже зараз, якщо хтось намагається протестувати, вони його відразу засуджують – фанатик, расист і Бог зна що вони ще вам припишуть. […] Покійний кардинал Френсіс Джордж одного разу дуже влучно сказав: я помру в ліжку, мій наступник – в тюрмі, а його наступник – як мученик на площі, а його наступник підбере осколки цивілізації, як церква це вже неодноразово робила у своїй історії.» - каже владика Брускевич.

Єпископ вважає, що правдивим виявом християнської любові є попередження гомосексуалістам про ту небезпеку, яку практикування гомосексуалізму несе для душі й тіла людини. Також владика Брускевич назвав повним безглуздям спробу зарахувати сексуальні збочення до прав людини, або прирівняти їх до шлюбу між чоловіком і жінкою.