Католицький вісник: позиція в секуляризованому світі та нова євангелізація.
  • Нед, 17/11/2013 - 16:24

Тема номера: "Двір язичників": позиція в секуляризованому світі та нова євангелізація.

Коли папа Бенедикт XVI запроваджував ініціативу "Двору язичників", йому йшлося про діалог із тими, кому релігія чужа, які не знають Бога, але які би не хотіли бути взагалі без Бога, а прагнули все ж таки наблизитися до Нього. Та виявилося, що така місія може опинитися під загрозою, адже Церква в особі своїх вірних не готова до діалогу з язичниками. Ба більше, ті, хто називає себе християнами, недалеко відійшли від язичництва. Чому так сталося і що робити з язичництвом у межах Церкви, читайте в новому номері "Католицького Вісника".

Отже:

Із сьогоднішніми проблемами пошуку людиною відповідей на фундаментальні питання про життя і смерть та з сучасним ступенем секуляризації вас ознайомить рубрика Панорама.

Як релігійне невігластво сприяє процвітанню забобонів і відверто єретичних учень в Україні та за її межами, читайте на сторінках Теми номера.

Чи є різниця між "слухати" і "чути"? Є, відповідають отці Синоду. І саме ця різниця є ключовою в розумінні "Двору язичників" і тих завдань, які перед ним ставить Церква. Детальніше – у Темі номера.

Свідки Єгови – хто вони? Як із ними спілкуватися і чи варто взагалі це робити? На ці питання, а також про історію цього руху, його засновника та основні помилки їхнього вчення розповість рубрика Біблійне коло.

Також у номері на вас чекають традиційні рубрики Домашня Церква, Літургійна школа, Історія Церкви, Коментарі до недільних читань та актуальні новини Католицької Церкви в Україні.

--

Не задовольняйся поверхневим!

"Католицький Вісник" – часопис для тих, хто прагне більшого.

Передплату можна здійснити в будь-якому відділенні "Укрпошти" або надіслати замовлення на цей email.

Передплатний індекс: 01101.