Києвом пройшла багатотисячна Хода за життя
  • Нед, 04/06/2017 - 10:43

У суботу, 3 червня 2017 року, в Києві відбулася щорічна Всеукраїнська Хода на захист прав дітей і сім’ї під гаслом: «Справжнє захоплення – це тато, мама, діти!».Чисельно присутні на ході були греко-католики, на чолі з Єпископом Йосифом Міляном.

Як розповідають організатори заходу метою ходи було привернути увагу суспільства до сучасних загроз для інституту сім’ї і батьківства, звернути увагу на проблему сирітства та неналежного соціального захисту вагітних жінок, виступити на захист сім’ї та шлюбу як союзу чоловіка і жінки, що відповідає Божому повелінню та природі людини.

Розпочали акцію об 11-й годині на Софійській площі. Там провели короткі флеш-моби, а опісля єдиною колоною сімей із дітьми на чолі з главами Церков і релігійних організацій пройшли центром столиці. Ходу завершили в Маріїнському парку, біля літнього театру («Мушля»), де на усіх чекав святковий концерт та розваги для дітей. Гостями концерту стали: TaRuta, 4Emotions, МетаНоя, Берегинька, Nur, Катя Бойко та інші. Зазначимо також, що всю ходу супроводжували талановиті ведучі Євгенія Мотрич Семенюк та Остап Халавко.