Київські бізнесмени продали Ролс Ройс і частину коштів пожертвували на допомогу пораненим у зоні АТО військовим
  • Чтв, 21/08/2014 - 22:35

Частину свого Ролс Ройса Фантом, якого нещодавно продали, у сумі 200.000 грн. брати Олександр і В’ячеслав Константиновські — українські бізнесмени, співвласники Kyiv Donbas Development Group передали через Фонд Допомоги Пораненим, що діє при Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла - Центр Військового Капеланства УГКЦ (м. Львів, вул. Театральна, 11) на лікування та реабілітацію найбільш потребуючих військовослужбовців, що зазнали поранення у зоні АТО, - повідомляє настоятель Гарнізонного храму у Львові о.Степан Сус.

"Чесно кажучи для мене було несподіванкою, - пише о.Степан, - коли отримав повідомлення від цих двох братів із пропозицією допомоги. Тим більше я особисто не знайомий із ними і не до кінця вірив, що справі хтось із Києва може переживати за поранених військових тут у Львові. Приємно, що серед української бізнес еліти появляються добрі приклади для наслідуванням іншим бізнесменам. Якщо кожен щось віддасть заради інших, напевно що ніколи не збідніє, але навпаки стане багатшим в очах Божих. Якщо робить це з вірою! В єдності сила народу, Боже, нам єдність подай!

Станом на 21 серпня через Фонд Допомоги Пораненим, що діє при Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, УГКЦ разом із пожертвами братів Константиновських було зібрано 354.296 грн., 1430 $ США. Цей окремий фонд допомоги пораненим ми створили з огляду на те, що чимало людей, які пропонували у Гарнізонному храмі пожертви для військових не бажали, щоб їхні кошти не були використані на речі захисту, однак дуже хотіли допомогти пораненим. Тим більше, цю добровільну пожертву вони складали в пам'ять про своїх батьків, друзів, навіть лікарів. Звіт буде згодом! Спасибі усім!