Кохання проти сім’ї
  • Суб, 23/06/2018 - 17:05

Після ранкової молитви і кави вирішив погортати стрічку у Фейсбуці. Ну звісно Фейсбуком все не обійшлось, але куди б не заносило мене посилання, всюди можна було знайти статтю про щасливий шлюб, як зберегти романтику в стосунках, як виховувати дітей, як зробити свою половинку щасливою і т.д. і т.п. Правду кажучи, я вельми здивувався величезній кількості подібного контенту.

Судячи з переглядів і коментарів, люди це читають. Вони вважають ці поради чимось реально дієвим, правильним і корисним. Більшість авторів доволі негативно відгукуються про християнські цінності. Стверджують те, що сім'я - не головне, а головне кохання між партнерами. У більшості тих писульок є дуже хитро завуальований деструктивний посил: сім'я - пережиток минулого.

Вони закликають забути про християнство і цінності, які воно має у своєму фундаменті, викручують поняття добра. Для них добро, це - задоволення психічних чи фізичних потреб. Займайтесь сексом - це здорово. Звісно, адже це великий дар для людей від самого Бога. але таким секс стає тільки у шлюбі. До утвердження вашої любові перед Творцем, Таїнство Шлюбу, така поведінка деструктивно впливає і на вашу психіку, і на ваше здоров'я, і на ваше життя в цілому.

Багато контенту пов’язаного із звинуваченнями християнства у тому, що саме Християнство є гальмом прогресу. Судячи із написаного у цих статтях можна зробити висновок, що прогрес - це одностатеві шлюби, різноманітні збочення, як норма поведінки.

Якщо, хтось не знає, то саме Християнство було основою європейської цивілізації. Лікарні, школи, університети створювались представниками християнського духовенства. Першими справжніми науковцями були також християни.

До речі цікавий факт - християни завжди знали, що земля кругла. Бах, Вівальді, Бетховен, Брамс, були християнами, більше того, Вівальді був священником. Саме ці композитори були творцями найпотужнішого пласту в музиці, який і до сьогодні є основою основ для музикантів. Коперник, між іншим також був священником.

Але повернемось до мого ранкового дослідження у сфері внутрішньо-сімейних стосунків. Більшість із цих статей спрямовані не на покращення сімейного життя, а навпаки на знищення. В кращому випадку - це заїжджені правила типу: "жінки люблять вухами", "чоловік повинен бути добрим слухачем", " жінка не повинна заважати чоловікові спілкуватись з

друзями" і т.п. Насправді в деяких статтях проглядались якісь дійсно добрі поради, але вони були приховані за масою непотрібного бруду.

Сучасні ЗМІ переконують чоловіків у тому, що жінка повинна бути сексуально доступною 24 години і 7 днів на тиждень. Це нонсенс, оскільки Бог створив людський організм циклічним. У жіночому організмі щомісяця відбуваються певні зміни, через які вона просто фізично не може бути сексуально доступною завжди. Зважаючи на зміни, і їх гормональну природу можна також сказати, що і жіночий настрій не може бути 100% стабільним. Жінки краще вміють керувати емоціями, але це не означає, що жінка повинна ігнорувати власну природу задля задоволення тваринних потреб чоловіка, які розбурхуються рекламою, телепередачами, фільмами, тощо. Дуже вразила стаття про те, як жити, щоб не стати передчасно батьками. Тут просто були зібрані не достовірні факти про контрацептиви. Але не було жодного слова про природне планування сім'ї.

Якщо подивитись статистику, то можна впевнено стверджувати той факт, що жоден із них не є 100% гарантією безпліддя. Знову ж звертаючись до статистики, то 90% пар, які користувались контрацептивами і врешті вирішили поповнити свою сім'ю, мають великі проблеми із зачаттям. Жоден із контрацептичних засобів не дає 100% гарантії запобігання вагітності, а також 100% захисту від ЗПШС. Навіть інвазивні методи на кшталт вазектомії чи перев'язуванна фалопієвих труб не дають 100% результату і тим більше не оберігають від венеричних захворювань. У більшості випадків подібні процедури мають негативний вплив на здоров'я людини. Чи знаєте ви, що Управління продовольства та медикаментів (FDA- Food And Drug Administration - урядова організація, яка контролює їжу та медичні препарати) відмовляється затвердити презервативи? Головним чином через їхню недієвість.

Також дослідження свідчать, що жінка яка мала статеві стосунки із чоловіками хворими на ЗПШС, навіть за умови, що завжди використовували презервативи, має 37,8% шанс захворіти. Перерваний статевий акт, спіраль, піґулки, презервативи, всі ці речі призводять до проблем із здоровим статевим життям у майбутньому. Щонайменше такий спосіб мислення та й використання контрацептивів є важким гріхом, адже така поведінка повністю заперечує задум Творця, і Його першу настанову, яку він дав людям, а також наносить шкоду своєму здоров'ю.

Між іншим для християн природне планування сім'ї завжди було невід'ємною складовою життя. Контрацептивний спосіб мислення суспільства 21 століття є наслідком багатьох деструктивних кампаній,

метою яких було знищення сім'ї, як основної одиниці суспільства, контроль народжуваності. Не зважаючи на всі ці нахвалювання і запевняння навколо "безпечного сексу", суть контрацептивів є простою - не дати шансу Богові володіти сексуальною сферою нашого життя. Адже коли ми користуємось принципами, які пропонує нам концепція природного планування сім'ї, ми даємо Богові шанс контролювати наше статеве життя.

Повертаючись до теми кампаній націлених на знищення сім’ї, не можна забути про події, які розгортаються у нашій державі. Останніми днями ми стали свідками жахливих подій, які розгорнулись навколо параду представників ЛГБТ меншин в Україні. Кому ж вигідним є просування подібних ідей у суспільстві, яке століттями жило згідно християнських принципів? Звісно, що дияволу, який від початку часів старається спотворити і знищити все Боже творіння, особливо людину. Наслідки його старань призведуть до кінця часів і повернення нашого Спасителя в останні дні. Але знову ж таки організовують подібні акції люди.

Варто зазначити, що подібні заходи проводяться не лише в морально-нищівному ключі, але і в політичному. Якщо свідомі християни не стануть на захист своїх ідеалів та моральних принципів, то дуже скоро ми поринемо у жахливий вир набагато жахливіших збочень, які розповсюдяться з блискавичною швидкістю. Теперішній час сповнений великими випробуваннями для християнського світу. Тільки прокинувшись від сну і заявивши про свої права, тільки перебуваючи в постійній молитві та боротьбі ми зможемо побороти деструктивні сили і зберегти основи основ нормального, цивілізованого християнського суспільства і нашого життя.

Дамян Вільчинський