Колишній камердинер Папи, учасник скандалу Vatileaks, піде працювати в дитячу лікарню
  • Птн, 18/01/2013 - 00:00

Паоло Габріеле - винуватцю скандалу Vatileaks, - була запропонована робота у ватиканській дитячій лікарні Бамбіно Джезу (Bambino Gesu) в Римі.

 

За рішенням суду Ватикану, який визнав Габріеле винним у крадіжці конфіденційних документів, колишній камердинер папи надалі не повинен допускатися до роботи у Ватикані, але йому може бути надано робоче місце в "менш вразливих" установах, що знаходяться під опікою Ватикану. Лікарня відповідає цим критеріям. Тут Габріеле буде виконувати канцелярську роботу, повідомляє портал "Православіе.by" з посиланням на Catholic World News (CWN).

 

Тим часом у Ватикані відмовилися коментувати повідомлення про нову роботу Паоло Габріеле. У грудні 2012 року, оголосивши про папське помилування колишнього камердинера, у Ватикані заявили, що "оскільки Габріеле тепер вже не може повернутися до виконання колишніх обов'язків і продовжувати жити у Ватикані, Святий Престол, сподіваючись на його щире каяття, хоче надати йому можливість повернутися до безтурботного сімейного життя ".

За матеріалами www.newsru.com