Колишній акушер: Потрібно змінити культуру, яка пропагує аборт, на культуру життя
  • Чтв, 13/10/2016 - 11:37

Венсен Вонґ дав свідчення про реальність абортів у Університеті св. Людовика перед студентами-медиками. Протягом семи років він здійснив сотні абортів у Сакраменті, штат Каліфорнія. Тепер він переживши навернення свідчить людям про те, яким насправді жахом є аборт.

Вонґ свідчить, що спочатку він хотів бути захисником жінок, який їм допомагає. Але розпочавши з абортами, він доволі скоро перетворився на щось зовсім протилежного. Досить скоро він зрозумів що медичні показання чи зґвалтування не є основною причиною абортів. Одна жінка прийшла зробити аборт, щоб не переривати студію, інша – бо розлюбила батька дитини, а ще одна прийшла зробити аборт, бо вагітність заважала їй здійснити заплановану подорож до Європи.

На той час Вонґ декларував себе атеїстом. Проте він відвідував церковні зібрання. Одного разу пацієнтка померла після аборту. Це його настільки потрясло, що змусило задуватись про Бога.

Це стало початком до його навернення. Тепер Вонґ працює директором центру підтримки вагітності.

Він закликає майбутніх медиків докласти зусиль, щоб змінити культуру, яка не тільки терпить, але й пропагує аборт. Змінити її на культуру, яка шанує людське життя.