Колишня атеїстка і прихильниця абортів розповіла, як Бог перетворив її життя
  • Срд, 31/01/2018 - 16:03

«Неймовірно, що я зараз тут, на заході, присвяченому життю і любові до дітей. Чому? Був час, коли я могла б подумати, що діти можуть бути неприємністю і занепокоєнням», - ділилася своєю історією Трілл Ньюбелл на третій щорічній конференції «Євангелисти за життя».

«Був час, коли я думала, що діти - це не важливо. Я була членом руху, спрямованого на захист свободи вибору народження дітей».

Ньюбелл пояснила, що, хоча вона виросла в люблячій сім'ї, і батько вчив її, що важлива любов до людей всіх рас і походження, вона ніколи повністю не розуміла концепцію особистості в утробі матері, тому що вона не вірила, що діти в утробі матері - вже маленькі люди.

«Мої погляди ставали все більш радикальними в підлітковому віці», - сказала вона.

Під час роботи в літньому таборі, коли їй було всього 19 років, Бог був милостивий до Ньюбелл і помістив її в одну кімнату з дівчиною, яка дуже любила Ісуса і проповідувала їй.

«Мені було 19 років, і я була вожатою в приватному таборі, вона була моєю помічницею, і ми проживали в одній кімнаті. Я ніколи не забуду, коли вона сиділа на ліжку і читала свою Біблію. Якось я запитала у неї: "Що ти робиш?" Вона сказала: "Проводжу добре час"».

«Я завжди думала, що християни якісь божевільні, і я подумала: "Якщо ти мені почнеш проповідувати, я вдарю тебе цієї Біблією"», - продовжила вона. «Згадуючи про ті моменти свого життя, я зараз розумію, як радикально Бог змінив моє життя і серце після цього».

Ньюбелл розповіла, що вже вночі вона плакала, сповідувала свої гріхи і розповідала своїй помічниці історію свого життя.

Ньюбелл сказала, що вона не віддала своє життя Христу тієї ночі, тому що у неї був хлопець і вона не хотіла припиняти з ним відносин.

У віці 22 років Ньюбелл страждала від двох розірваних заручин.

«Я пам'ятаю, як я прийшла до церкви і почула християнський гімн Rock of Ages. Там є рядок: "Очисти мене, Спасителю, або я помру"», - згадувала вона. «В той момент я зрозуміла, що мені потрібен Спаситель. Моє життя відразу змінилося. Господь радикально змінив моє життя».

Ньюбелл сказала аудиторії, що 2 глава Ефесян добре ілюструє її життєвий шлях.

«По милості я врятована. Це була благодать, яку я не шукала, благодать, яку я не знала. Бог чудесним чином врятував мене».

«Бог бере духовно мертвих людей і дає їм життя воскресіння. Це те, що Він зробив. Він взяв мертву дівчину і дав їй життя воскресіння. Бог радикально змінив все в мені. Він перетворив моє серце, і він також змінив мій розум, змінив мій світогляд».

Ньюбелл сказала, що вона почала розуміти, що теж була створена за образом і подобою Бога, і це усвідомлення змінило її сприйняття «всіх людей». Коли вона дізналася більше про те, що важливо для Господа, вона почала розуміти, що її погляди на такі речі, як аборт, не відповідали її новій вірі.

«Все моє життя має значення для Господа. Я кожен день зустрічаюся з Ним в різних ситуаціях», - проголосила вона.

Ньюбелл, яка в даний час є автором і керівником інформаційно-пропагандистської роботи в рамках Комісії з етики та релігійної свободи Південної баптистської конвенції, пояснила, що вона врешті-решт зрозуміла, що така любов, якої вчив її батько, була Божою ідеєю.

«Коли я стала християнкою у віці 22 років, Господь став моїм Отцем», - сказала Ньюбелл. «Я зрозуміла, що таке бути сиротою. Господь допоміг мені зрозуміти, що моє прагнення до рівності і гідності людей, створених на Його образ ... було Його бажанням». Ньюбелл розповіла про те, що її бойфренд Терн на той час погодився прийняти Христа, коли Ньюбелл покаялася. Зараз вони вже 15 років одружені і мають двох дітей: «Бог бере духовно мертвих людей і дає їм життя. Він примирив нас спочатку з Собою, а потім один з одним», - пояснила вона. Ось, що я хочу, щоб ви знали. Моє свідчення радикальне, якщо Ви знали мене, коли мені було 19 і 20 років, Ви в курсі, яка я була і як відносилась до Бога і християнства».

Своє свідоцтво Ньюбелл розповіла безпосередньо перед «Маршем за життя» - щорічним заходом, спрямованим на запобігання практики і законності абортів.