Кутнів Христина. Авторська колонка

  • Субота, Грудень 24, 2016 - 00:17

    У Львові вийшов друком щоденник духовної боротьби з невиліковною онко – недугою молодого священика УГКЦ о. ВАСИЛЯ ПОТОЧНЯКА.  У своїх записах священик ділиться думками  і  дає поради для тих, кого спіткало подібне горе. 

    З порад о. Поточняка:

    Що НЕ  ПОТРІБНО  робити друзям і близьким хворого: 

    1.    плакати, жаліти, співчувати, заживо хоронити;

    2.    увесь час говорити про  хворобу і тих, що хворіли;

  • Понеділок, Листопад 28, 2016 - 15:32

    У Львові шириться і набуває підтримки ідея надати Музею народної архітектури та побуту можливість носити ім'я свого першого ідейного засновника ігумена отців-студитів блаженного Климентія Шептицького.  Більше того дане питання вже включено у  порядок денний сесії Львівської міської ради, яка відбудеться 1 грудня 2016 року Божого.

  • Середа, Листопад 23, 2016 - 23:47

    Застановімося над  батьківськими порадами Великого Митрополита для української молоді, яких так сильно потребуємо сьогодні: «На склоні мого життя закликаю Вас: застановіться над моїми словами, двічі-тричі їх прочитайте, передумайте глибше їхнє значення! Бо не дай Боже, щоб хаос і зло, яке гряде, застало нас у такому розбитті, в якому сьогодні находимося»

  • Середа, Листопад 23, 2016 - 17:58

    В наш буремний час багато хто говорить про таке поняття як ЛЮБОВ. При цьому звичайно більшість релігійних та іншого характеру спільнот розумівають під цим словом абсолютно різні речі.  Одні підрозумівають під цим поняттям  всезагальну розпущеність. Інші  говорять про всеосяжну любов до самого себе. А в одному з вищих навчальних закладів Львівщини під любовю розуміють всезагальну вседозволеність. (вибачте за тавтологію).

Про автора

Христина Кутнів  - випускниця УКУ, головний редактор часопису «Вірую" ЛМГО "Українська молодь - Христові"