Комісія у справах молоді УГКЦ розпочинає інтерактивний навчальний курс для священиків "МАПа"
  • Втр, 28/02/2017 - 14:13

13-16 березня 2017 року розпочнеться перший (із п'яти) модуль зустрічей для священиків. Впродовж курсу священики зможуть дослідити психологічні властивості молоді, зрозуміти сучасні тенденції у сприйнятті та ставленні молодих людей до Церкви та цінностей. А також, матимуть можливість поділитись досвідом праці з молоддю, розповісти про своє бачення, хто така сучасна молодь, і як з нею співпрацювати.

Даний навчальний курс допоможе священикам залучити та зацікавити сучасну молодь до Церкви, зрозуміти її мову, потреби та життєві пріоритети. Також запропонувати молоді християнські відповіді на питання, які ставить перед нею світ; нові ідеї та креативні рішення, що спонукають творити єдиний молодіжний простір УГКЦ.

Організатори курсу запрошують душпастирів долучатися, адже молодіжний апостолят парафії (МАПа) - ланка, де потрібно постійно вчитися, розвиватись, вдосконалювати вміння та знання.

Для участі необхідно заповнити аплікаційну форму не пізніше 7 березня 2017 року.

https://goo.gl/forms/Hbyf4Ezc9GxWeuMN2

За детальною інформацією просимо звертатись: Патріарша комісія у справах молоді, м. Львів, вул. Хуторівка 35б; тел: 0636885710 - о. Ростислав Пендюк.