Конгрегація духовенства та богопосвячених осіб РКЦ
  • Втр, 05/06/2018 - 12:58

4 червня у Вищій Духовній Семінарії св. Йосифа у Брюховичах під проводом Архієпископа Мечислава Мокшицького відбулася Конгрегація духовенства і богопосвячених осіб, які служать у Львівській Архідієцезії.

На запрошення Митрополита перед присутніми виступив Єпископ Пьотр Лібера з Плоцька, котрий зокрема поділився своїми думками про підготовку до XV Звичайної Загальної Асамблеї Синоду Єпископів на тему: «Молодь, віра та розпізнавання покликання», яка у жовтня ц.р. відбудеться у Ватикані.

Архієпископ Мечислав Мокшицький подякував Єпископу Лібері за візит до Львова, де Його Ексцеленція очолив урочисту св. Месу з нагоди Свята Божого Тіла і процесію вулицями міста, за конференцію для духовенства і богопосвячених осіб та за допомогу Львівській Архідієцезії.

Святу Месу для учасників Конгрегації духовенства і богопосвячених осіб та учасників Х Архідієцезіального з’їзду вівтарної служби, який цього дня також проходив у Львівській ВДС, очолив Архієпископ Мечислав Мокшицький. Співслужили Єпископи-помічники Леон Малий і Едуард Кава, Єпископ-сеньйор Мар’ян Бучек, Генеральний вікарій Львівської Архідієцезії Юзеф Павлічек, Ректор Львівської ВДС о. прелат Пйотр Бжескі.