Конкурс особливих талантів – «Лярш має талант»
  • Втр, 12/03/2013 - 13:06

Спільнота «Лярш-Ковчег» запрошує 13 березня на конкурс-концерт «Лярш має талант», учасниками якого будуть люди з особливими потребами та асистенти спільноти. Захід відбудеться о 12:00 год. у міському палаці культури ім. Гната Хоткевича (м. Львів, вул. Кушевича, 1).

Запрошений гість – Олександр Божик.
Ведуча заходу – Маріанна Фіртка.

«Лярш-Ковчег» у Львові – це перша спільнота Ляршу в Україні, яка офіційно стала членом Міжнародної Федерації Лярш у 2008 році.

На сьогодні спільнота об’єднує: чотири творчі майстерні, денну програму для осіб з глибокою розумовою неповносправністю, будинок підтриманого проживання та координаційний офіс.

Метою діяльності спільноти є: дати особам, які відчужені від суспільства, можливість бути залученими в громаду, плекати почуття власної гідності та цінності свого життя, через спільну працю, спілкування, проведення дозвілля, дружбу та молитву.

Програма святкування:
12:00 – Конкурс-концерт талантів.
13:15 – Виступ запрошеного гостя Олександра Божика.
13:35 – Вручення нагород учасникам конкурсу.
14:10 – Фуршет.

Запрошені на святкування

Міський голова – Андрій Садовий, його дружина Катерина Садова – давній приятель спільноти і волонтер однієї з майстерень Ковчегу.

Заступник міського голови з гуманітарних питань – Василь Косів.

Начальник соцзахисту – Наталя Федорович.

Братні організації: центр УКУ «Емаус», Міжнародний рух спільнот «Віра і світло», майстерня «Сузір’я Оріоне», НРЦ «Джерело», центр «Тавор», Центр дозвілля та соціальної адаптації для осіб з особливими потребами.

Друзі «Ковчегу» та їх батьки.

Детальна інформація та довідки за телефоном:
координатор зовнішніх зв’язків
Лілія Дурняк
(097) 58 68 940, 240 99 56 (*2057), (*2058)
e-mail: dlilia87@rambler.ru