Контемплятивні редемптористки запрошують на реколекції
  • Втр, 06/08/2013 - 09:53

8 – 11 серпня 2013 року в реколекційному домі редемптористів (м. Львів, вул. Замарстинівська, 225) відбудуться реколекції для дівчат, які прагнуть посвятити своє життя Христові і Церкві через служіння молитви.

Як повідомляють організатори реколекцій, у скорому часі відкривається можливість створення вУГКЦ монастиря споглядального типу. Ці духовні науки мають допомогти зробити перший крок тим, хто бажає присвятись служінню Господу.

Монахині-редемптористки:

☺ Життя у стабільній спільноті, але не занадто великій, без ведення зовнішньої діяльності.

☺ Спільна молитва – повне церковне правило – школою молитви та апостольством краси. Прагнемо плекати обряд та всю духовну спадщину нашої Церкви.

☺ Особиста молитва – наше упривілейоване завдання в Церкві.

☺ Простота, єдність і взаємна любов у спільноті – наш ідеал і перше правило.

☺ Гостинність для кожного, хто до нас приходить (ми не йдемо до людей, але завжди готові прийняти тих, що потребують допомоги). Це є місія слухання і ділення з іншими плодами нашої молитви.

☺ Нашою особливою місією є єдність у найширшому розумінні цього слова, а також духовна співпраця з місіонерами - отцями редемптористами, з якими становимо одну родину і за яких передусім жертвуємо наші молитви.

☺ Прагнемо закорінитися і розвиватися в Україні під особливим материнським покровом Пресвятої Богородиці, яка є нашою Покровителькою і Матір'ю.

Контакти:

e-mail: red@monastyr.eu

тел.: 0980798708

Джерело інформації: www.cssr.lviv.ua/news / www.ugcc.lviv.ua