Королева Єлизавета: Ісусове послання миру на землі і доброї волі сьогодні потрібне більше, ніж будь-коли
  • Чтв, 27/12/2018 - 13:15

У своєму щорічному зверненні з нагоди Різдва, Її Величність Королева Великобританії Єлизавета зазначила, що слова Ісуса «ніколи не стають застарілими», і що до них «повинні прислухатись усі». Вона також додала, що християнське послання «миру на землі та доброї волі» сьогодні «потрібне більше, ніж будь-коли раніше».

Її Величність, як і в попередні роки, відкрито говорила про свою християнську віру.

«Впродовж років я бачила багато змін, однак віра, родина і дружба для мене залишають не лише незмінними, але й джерелом особистого комфорту та впевненості», - говорила вона в цьогорічному зверненні.

Минулого року королева Єлизавета сказала, що Христос надихав її «впродовж хороших і важких часів», додаючи: «Ми пригадуємо народження Ісуса Христа, єдиним храмом Котрого була стаєнка у Вифлеємі. Він пережив відкинення, труднощі та переслідування».

«І саме щедра любов та приклад Ісуса Христа надихали мене впродовж хороших і важких часів. І яким би не був Ваш особистий досвід цього року, де і як би Ви не дивились це моє звернення, я бажаю Вам мирного і дуже радісного Різдва», - цитує слова Королеви Єлизавети Catholic Herald.