«Кожен повинен чесно сказати на чиєму він боці щодо законопроєкту 9103» − Депутат Львівської міської ради Дмитро Колесник
  • Птн, 26/05/2023 - 13:38

Депутат Львівської міської ради Дмитро Колесник оприлюднив інформацію про те, що ЛГБТ активісти перед засіданням розіслали депутатам повідомлення, у яких закликали підтримати одіозний законопроєкт 9103.

Під час сесії Львівської міської ради, Дмитро Колесник повідомив про отримання його колегами послань із закликом проігнорувати його звернення та підтримати законопроєкт 9103. Він наголосив, що намагання «прошити» мізки депутатам не відповідають його підходу до боротьби за свої переконання.

«Сьогодні під час сесії ЛМР моїм колегам особистими повідомленнями “небайдужі львівʼяни” розсилали послання такого роду», − пише Дмитро.

«Вітаю! Дізнався, що пан Колесник сьогодні вдруге буде пропихати під час голосування своє звернення до ВРУ проти законопроєкту 9103.

Дуже негоже, щоб міська рада сучасного європейського міста, Молодіжної столиці Європи, ухвалювала такі гомофобні та дискримінаційні звернення. Це може вплинути на репутацію Львова серед міжнародних партнерів, наших міст побратимів».

Дмитро Колесник закликав колег до протидії ганебному законопроєкту, заявивши, що міська рада має бути прикладом для інших рад та партнерів Львова. Він висловив бажання, щоб більшість депутатів підтримувала просімейну та прохристиянську позицію, проте не збирається використовувати агресивну політику чи «прошивати» мізки інших депутатів.

«Не всі повинні думати як я. Але кожен повинен чесно сказати, на чиєму він боці. Бо так виглядає, що через агресивну політику та поведінку моїх опонентів, дуже скоро кожен, хто дотримується консервативної думки в цій тематиці, повинен буде боятися висловити це, і йому повинно б стати соромно, що він займає настільки “відсталу і несучасну” позицію. (Гадаю, саме цього намагаються досягнути автори подібних розсилок - щоб кожен, хто боїться, просто боягузливо не натиснув на жодну кнопку), − зазначив Колесник. Він також побажав собі і всім своїм колегам небесної мудрості та відваги при голосуванні й навів цитату з Книги Псалмів 118:6: "Зо мною Господь не боюся нікого, що зробить людина мені?"

Джерело: slovoproslovo із посиланням на facebook