Курс для директорів католицьких шкіл «Лідерство і педагогіка партнерства»
  • Нед, 11/02/2018 - 10:24

9 лютого 2018 року в Реколекційно-відпочинковому Центрі Львівської Архиєпархії «Світлиця» (Львів-Брюховичі, вул. Широка, 4) розпочався курс для директорів католицьких шкіл «Лідерство і педагогіка партнерства».

Розпочав заняття першого модулю Преосвященний владика Володимир, Єпископ-помічник Львівської Архиєпархії, спільно з учасниками курсу помолившись Шостий час. Відтак владика дав духовну настанову директорам шкіл, подякував їм за служіння та побажав подальшого духовного розвитку.

Курс передбачає лекційні заняття, практичні семінари, тренінги, самостійну роботу на теми про сучасну освітню політику (читає Ольга Банах), місію Церкви в освіті (Ірина Масименко), про будування стосунків та етику турботи і довіри (Юлія Самойлова і о. Володимир Демчук).

Другий модуль буде не менш цікавий, бо розглядатиме бачення освіти майбутнього та стратегічне планування діяльності освітніх закладів.

Курс організовано Освітньо-методичним центром та Комісією в справах освіти і виховання, за сприяння Курії Львівської Архиєпархії. Проходить курс навчання 21 учасник.