Курсанти завітали до Львівської духовної семінарії Святого Духа
  • Втр, 21/02/2017 - 09:45

У неділю, 19 лютого 2017 р. Б., курсанти Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного завітали до Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ.

З історією духовного закладу та його побутом ознайомили гостей отці-настоятелі та студенти. Курсанти відвідали семінарійні організації, спортивну секцію, бібліотеку ім. Отця Миколая Пристая. У храмі Святого Духа молилися за мир в Україні. Екскурсія в семінарію відбулася в рамках релігієзнавчого гуртка, який провадять військові капелани Львівської Архиєпархії УГКЦ.  

Щиро дякуємо о. Ігору Бойку - ректору Львівської Духовної Семінарії, настоятелям та семінаристам за привітну зустріч, цікаву екскурсію та смачний обід для майбутніх офіцерів ЗСУ!

Довідка. Релігієзнавчий гурток у Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного – це щотижневі зустрічі з курсантами навчального закладу на релігійні, морально-етичні та патріотичні теми. В межах гуртка відбуваються пізнавальні екскурсії, паломництва та поїздки. Гурток заснували душпастирі Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ у 2007 році, провадять його і до сьогодні.