Курсанти завітали до Львівської духовної семінарії Святого Духа
  • Срд, 09/03/2016 - 18:45

У вівторок, 8 березня 2016 р. курсанти Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного завітали до Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ.

Разом із молодими хлопцями до семінарії прибули капелани навчального закладу о. Андрій Хомишин, отець-диякон Мирон Горбовий та бр. Юрій Балух. З історією закладу та його побутом ознайомили гостей о. Іван Глова та студенти духовного закладу. Курсанти відвідали семінарійні організації, спортивну секцію, бібліотеку ім. Отця Миколая Пристая. Зокрема, у храмі Святого Духа молилися спільно за мир в Україні. Екскурсія в семінарію відбулася в рамках релігієзнавчого гуртка, який діє у військовій Академії. У заході взяло участь 77 курсантів.

Довідка. Релігієзнавчий гурток у Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного –  це щотижневі зустрічі з курсантами навчального закладу на релігійні, морально-етичні та патріотичні теми. В межах гуртка відбуваються пізнавальні екскурсії, паломництва та поїздки. Гурток заснували душпастирі Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ у 2007 року, який вони провадять до сьогодні.