Латиноамериканські католицькі єпископи розпочали pro-life кампанію з нагоди Року Милосердя
  • Втр, 17/05/2016 - 14:56

Департамент сім’ї, життя і молоді Ради католицьких єпископів Латинської Америки (CELAM) з нагоди надзвичайного Ювілейного року Божого Милосердя розпочали загальноконтинентальну кампанію з метою звернути увагу суспільства на ту шкоду, яку аборт наносить не тільки дитини, але й матері та усім хто до цього причетний. Про це повідомляє pro-life сайт «Life Site».

Президент Департаменту сім’ї, життя і молоді CELAM єпископ Рубен Ґонзалес Медіна заявив, що кампанія «Це хороший спосіб відзначити Ювілейний рік Божого Милосердя, проголошений Папаю Франциском, щоб допомогти людям, які страждають від жахливих наслідків аборту, знайти мир. Такі люди часто багато разів уже просили Бога про рощення, але і далі відчувають себе негідними Божого прощення, залишаються закритими на Божу милість і через це і надалі знаходяться у пастці болю».

Також наміром організаторів цієї кампанії є не тільки допомога жертвам аборту, але й його запобігання та привернення уваги латиноамериканських суспільств до проблеми захисту матері й дитини.