ЛГБТ лобі почало переслідування християн в Мексиці
  • Суб, 04/07/2015 - 16:49

Мексиканський кардинал Хуан Сандовал міг би стати першою жертвою переслідувань християн зі сторони ЛГБТ організацій, спричинених нещодавньою легалізацією одностатевих «шлюбів» у цій північноамериканській країні.

Як повідомляє хорватський католицький портал «Bitno.net», дванадцять ЛГБТ організацій подало спільний позов проти Архиєпископа-емерита кардинала Хуана Сандовала Ініґвеза через його виступ на католицькому телебаченні «Mariavision», в часі якого кардинал Сандовал назвав недавню легалізацію одностатевих "шлюбів" у Мексиці викривленням істинної природи шлюбу.

«Шлюб – це союз чоловіка і жінки. Це відповідає природі й узгоджується з християнським Об’явленням. Все, що є протилежним до цієї божественної установи є спрямованим проти неї самої і являє собою апостазію, яку католик не може прийняти», - сказав кардинал Сандовал, наголосивши, що перегляд визначення шлюбу, на його думку, є частино ширшої кампанії встановлення нового світового порядку.

Заяви Архиєпископа-емерита одразу ж проголошено дискримінуючими і гомофобними, і майже одразу з’явився позов проти нього.

Також і федеральний мексиканський уряд готує позов проти кардинала.  

Єпископська конференція Мексики виразила рішучий протест проти таких дій держави та ЛГБТ організацій, нагадавши, що тільки плідний природній шлюб між чоловіком і жінкою може гарантувати продовження існування суспільства.