ЛГБТ прагне знищити християнську антропологію. Діалог з гендеризмом неможливий
  • Срд, 06/07/2022 - 16:42

Ідеологія ЛГБТ прагне, перш за все, знищити християнську антропологію і комплементарний підхід до людської сексуальності – зазначив італійський єпископ Антоніо Суетта. Він наголосив, що між католицизмом та гендерною революцією не може бути жодного діалогу.

«Ці ідеї в основі не згідні з католицькою вірою. Тому я не розумію доцільності розпочинати конфронтацію з культурним оточенням цього типу. Починаючи від настільки віддалених позицій і переконань, вважаю, що ці зусилля марні», - прокоментував він спроби порозуміння з представниками девіантного середовища ординарій італійської єпархії Вентімілья-Сан-Ремо.

В інтерв’ю для порталу ProVitaeFamiglia.it єпископ наголосив, що поступові поступки тиску гомосексуального лобі і дозвіл на поширення його пропаганди у суспільстві є дуже небезпечними. Під виглядом толерантності ці поступки ведуть до нормалізації шкідливих поглядів у публічному просторі.

«На жаль, я спостерігаю образливе і небезпечне поширення цих теорій у школах та й у кожному середовищі. Це поступки, яких дехто добивається, а потім отримує. Вони можуть здаватись нешкідливими, але поступово формують ментальність навіть серед людей, які не розділяють такого бачення життя», - застеріг єпископ.

Єрарх звернув увагу і на те, що запровадження спотвореної «сексуальної освіти» у закладах освіти є «однією з найгірших форм насильства щодо неповнолітніх».