Лицарі Колумба передали допомогу зі Швейцарії для Полтавського військового госпіталя
  • Втр, 13/12/2016 - 13:29

12 грудня у Полтаві рада Лицарів Колумба ім. Івана Мазепи, що діє при парафії Пресвятої Тройці, передала для військового госпіталя 380 кг (20 ящиків) медичних засобів, які прибули до України завдяки швейцарським волонтерам.

Така допомога стала можливою завдяки тісній співпраці між парафіями святих верховних апостолів Петра і Павла м. Чортків та Пресвятої Тройці м. Полтави Української Греко-Католицької Церкви.

"Намагаємося хоча б маленькими, але впевненими кроками, допомагати нашим військовим усіма можливими способами, - ділиться п. Тарас Подоляк, канцлер полтавської ради Лицарів Колумба ім. Івана Мазепи - задіюючи різного роду можливості та ресурси."

Додамо, що завдяки добре налагодженим контактам та взаєминам між швейцарськими волонтерами та Бучацькою єпархією УГКЦ, співпраця між двома парафіями у Полтаві та Чорткові, яка розпочалася минулого місяця, вже дала свої перші результати.

Полтавська парафія Пресвятої Тройці та Лицарі Колумба висловлюють щиру подяку пароху отцю Андрію Лемчуку, координатору волонтерів Володимиру Любому та парафіянам архикатедрального храму святих і верховних апостолів Петра і Павла у м. Чортків.

Прес-служба БФ "Всесвіт"