Лицарі Колумба збільшують фінансову допомогу близькосхідним переслідуваним християнам
  • Птн, 17/03/2017 - 15:41

Лицарі Колумба збільшили фінансову підтримку переслідуваним християнам Сирії та Іраку, виділивши додаткових 1,9 млн. американських доларів для цих цілей, повідомляє New Haven Register.

Таким чином допомога, яку з 2014 р. ця організація надала переслідуваним християнам Близького Сходу, зросла на більш як 12 млн. американських доларів.

«Рік тому наша країна (США – прим. перекладача) оголосила, що на Близькому Сході відбувається геноцид християн та інших релігійних меншин. Але самих слів замало», - заявив Верховний лицар Карл А. Андерсон.

«Ті, проти кого спрямований геноцид, як і раніше потребують нашої допомоги, тим більше, що багато хто з них так і не отримав допомоги від уряду США чи від ООН. Нова американська Адміністрація повинна виправити цю політику й зупинити переслідування тих спільнот, які усе ще знаходяться під геноцидним тиском ІДІЛ-у», - сказав Андерсон.

Окрім цього, керівник Лицарів Колумба заявив, що 2017р. може стати вирішальним у долі християнських громад Близького Сходу і закликав до розширення допомоги цим громадам.