“Лікарі просили зробити аборт, а мама сказала – дитина буде”: DZIDZIO розказав дивовижну історію свого народження
  • Пон, 13/05/2019 - 13:29

Український співак DZIDZIO розказав дивовижну історію свого народження та привітав матір зі святом.

Про це він написав у Іnstagram.

“У травні 1983 року мою маму привезли в лікарню містечка Ходорів з опіками третього ступеня на ногах. Так страшно мама обпеклася, коли розпалювала в селі кухню (піч) і випадково, замість солярки, полила дрова бензином. Шкіра на ногах з верху до колін злазила кусками, дуже висока температура тіла, треба було негайно робити пересадку шкіри, маму почали колоти знеболювальним, і тут в палату забігає лікар і повідомляє, що мама – вагітна, приблизно другий місяць. Лікар наполягав, що треба вже і негайно робити аборт, бо дитина не виживе, дитина, певно, вже нежива, а мама сказала: дитина буде!

Вона відмовилася від усіх знеболювальних уколів, від ліків проти жару і високої температури, від пересадки шкіри. Ніхто не розумів маминої впертості і бажання зберегти дитину, бо такі страждання витримала б не кожна жінка. Лише одна бабця Катерина, мамина мама, яка і розказала мені про все це, підтримувала маму і казала: Бог поможе!”, – написав співак.

“Всю вагітність мама провела в лікарні, ноги так-сяк загоювалися, але почалися пологи. У мами, коли вона мене народжувала, вся та обпечена шкіра на ногах потріскала до крові, до глибоких ран…А я ще довго, як був малий, не міг зрозуміти, чого мама так часто мені каже: Ти – моя Божа дитина… Цю історію я хотів розказати всім людям, щоб знали, яка моя мама – сильна, вперта і зробила у свій час такий важливий вибір для себе і для мене – зберегла моє життя. Дякую Вам, моя рідна і сильна мамо за все, що я маю у житті! Дуже Вас люблю, будьте мені здорові, живіть довго і щасливо!”, – написав DZIDZIO.