Лікаря, який звернув увагу на небезпечність гомосексуальної поведінки, звільнили з роботи
  • Птн, 18/12/2015 - 19:15

У Бостоні лікар залишився без роботи після того, як попередив про ризик гомосексуалізму для здоров'я. Лікаря із штату Массачусетс звільнили з роботи у лікарні через «нечутливі» застереження, що гомосексуальні зав’язки можуть спричинити серйозні проблеми зі здоров'ям, повідомляє CаholicCulture. 

Пол Черч – лікар-уролог, який також є викладачем Гарвардської медичної школи, потрапив під шквал критики у медичному центрі Beth Israel Deaconess, коли відмовився підтримувати діяльність центру спрямовану на підтримку гомосексуалізму. Йому радили не висловлювати свої погляди відкрито, у тому ж числі і медичні застереження щодо небезпеки гомосексуальних актів, і врешті, звільнили після того, як він відмовився.

Лікар Черч наполягає, що він запропонував корисну медичну пораду, а також відстоював свої релігійні права: «Я кинув виклик медичному центру, щоб переконатись, чи будуть вони відвертими та чи казатимуть правду про високі ризики для здоров'я, до яких може призвести нездорова сексуальна поведінка. Також я хотів, щоб до релігійних та моральних поглядів на гомосексуалізм ставились з більшою пошаною.»