Літній табір для жінок організувала Чернеча Родина Воплоченого Слова
  • Нед, 06/07/2014 - 14:52

Літні табори – це особливий апостолят і час для християнського відпочинку. Церква завжди заохочувала духовенство і вірних для такого особливого служіння. Ми звикли чути про табори для дітей, для молоді, але ось табір для чоловіків чи для жінок – це щось досить нове, або, принаймні, досить унікальне.

З 27 по 30 червня табір для жінок проходив у Карпатах у с. Яблуниця. Це один із літніх заходів Чернечої Родини Воплоченого Слова. 42 жінки з Івано-Франківська та області, з Києва, Вінниці та Одеси у супроводі 3 сестер монахинь на чолі з с. Марією Гошівською та духівником табору молитовно відпочивали та набиралися сил для свого служіння у родинах після повернення з гір.

Тема табору: «ДЕНЬ ГОСПОДНІЙ». Проповіді, науки-конференції та слово «На добраніч» стосувалися цієї теми і розвивалися на сонові документів Церкви Блаженнішого Святослава та Папи Івана Павла ІІ. Кожен день був посвячених одній з частин Святої Літургії: Проскомидії, Літургії Слова і Літургії Жертви.

Окрім молитовних моментів, походи в гори, зокрема в неділю на гору Хом’як, вареники, бринза і шашлики, співи українських народних пісень і просто спілкування з сестрами та отцями – це цінні моменти християнського відпочинку жінок.

Богу дякуємо за таку прекрасну можливість відпочивати з Богом.

Прес-центр Згромадження