Літня зустріч для дітей зі священичих родин «Відкрий двері Христу»
  • Чтв, 11/07/2013 - 23:27

З 5 по 10 липня у монастирі Святого Йосифа, отців василіян , що у Брюховичах (вул. Широка, 6), відбувалась літня зустріч для дітей зі священичих родин «Відкрий двері Христу», організована Комісією Львівської архиєпархії з питань євангелізації.

Разом з о. Йоаном Лубівим, ЧСВВ, хлопці та дівчата розважали над постатями Старого та Нового Завіту. На прикладі Мойсея і Самуїла, діти вчилися довіряти Богові.

Спільні молитви з братами та отцями василіянами допомагали усвідомити важливість і значення молитви у житті християнина. Також особливістю цієї зустрічі була молитва з уривками Святого Письма та псальмами. У цьому допомагали с. Іринея (Батіг) та с. Вероніка (Каралюс), ЗССЙ. Окрім молитви діти готували вистави, беручи за основу біблійні сюжети.

Окрім цього діти мали тематичні зустрічі. Зокрема про дружбу й стосунки між хлопцем і дівчиною у підлітковому віці розповідала психолог п. Соломія Нарольська. Цікаво та фахово про статевий розвиток підлітків розповіла лікар уролог п. Христина Цар - Комісар.

Також учасники літнього формаційного табору мали нагоду ознайомитись із Згромадженням отців оріоністів, які душпастирюють у Шевченківському протопресвітеріаті Львівської архиєпархії.

Веселі ігри, естафети та змагання проводили аніматори з парафії Божого Провидіння, разом з о. Юрієм Блажиєвським, СБП, та о. Морено Каттеланом.

На завершення учасники подякували організаторам і всім, хто долучився до проведення цього заходу, та висловили побажання, щоб такі зустрічі відбувались частіше.

Джерело: www.ugcc.lviv.ua