Львівська ГО «Варта Руху» вважає ЛГБТ Фестиваль у Львові провокацією кремлівських сил
  • Пон, 14/03/2016 - 17:19

Громадська організація «Варта Руху» оприлюднила заяву стосовно проведення запланованого на 19 і 20 березня 2016 р. у Львові Фестивалю рівності. Подаємо текст цієї заяви.

МАРШ ЛГБТ У ЛЬВОВІ ЦЕ ПРОВОКАЦІЯ КРЕМЛІВСЬКИХ СИЛ

В українських ЗМІ з’явилося повідомлення, що у Львові у Перший тиждень Великого Посту за юліанським календарем та в часі тривання Великого Посту за григоріанським календарем, а саме 19 та 20 березня цього року ЛГБТ лобі планує провести так званий Фестиваль рівності Львів 2016. Розцінюємо це, як безпрецедентну проти львів’ян, більшість з яких належить до монотеїстичних конфесій – греко-католиків, римо-католиків, православних, протестантів та юдеїв. Окрім цього цей Фестиваль виглядає актом гібридної війни Кремля проти України. Оскільки, на наше переконання, проведення цього Фестивалю має дуже велику вірогідність перерости у силові сутички. Напередодні загальнонаціонального референдуму, який має пройти у Нідерландах, з питання про асоціацію України з ЄС, сутички у Львові, які 100% будуть презентовані на Заході, як гомофобні виступи, зіграють тільки на користь політики В. Путіна по залишенню України у московській кабалі. 

Тому вимагаємо від міського голови Львова п. Андрія Садового та депутатського корпусу Львівської міської ради звернутися до суду із позовом про заборону проведення так званого Фестивалю рівності Львів 2016, а також звернутися до Кабінету міністрів України та Верховної Ради України з вимогою призупинити підготовку законодавства про легалізацію в Україні одностатевих партнерства та повністю відмовитись від цієї ідеї. У випадку невиконання цих наших вимог залишаємо за собою право на організацію акцій громадської непокори та наголошуємо, що відповідальність за нанесення шкоди національній безпеці України лягає на міського голову Львова п. Андрія Садового та депутатський корпус Львівської міської ради.

Закликаємо всіх не байдужих львів'ян долучитись до наших вимог шляхом поширення.