Львівська молодь організовує чування з нагоди 70-річчя відходу у вічність Митрополита Андрея Шептицького
  • Втр, 28/10/2014 - 10:44

1 листопада 2014 року, у день 70-ї річниці від часу відходу у вічність Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького, в Архикатедральному Соборі Святого Юра спільною молитвою вшанують пам’ять цього великого подвижника віри. Також деякі дійства за участю молоді організовують напередодні.

Зокрема, 31 жовтня 2014 року ввечері у каплиці Митрополичих палат та в Соборі відбудуться молодіжні чування за прославу Слуги Божого Андрея.

Організовує чування молодіжна спільнота "Святоюрська молодь" спільно з молодіжною комісією Львівської архиєпархії.

О 20:00 у каплиці розпочнеться Акафіст за прославу Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького, після якого  до учасників чувань звернеться Високопреосвященніший владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський.

О 20.30, вже в Архикатедральному Соборі Святого Юра, відбудеться спільна Вервиця за участю Молодіжного хору Архикатедрального Собору Святого Юра,камерного хору "Soli Deo" Храму Пресвятої Євхаристії та струнної  групи молодіжного академічногосимфонічного оркестру "INSO-Львів".

Вранці 1 листопада 2014 року, о 10:00, всі охочі зможуть вшанувати Андрея Шептицького на Архиєрейській Божественній Літургії, яку очолить Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ.

Цього ж дня після обіду, о 16:00, відбудеться Академія-Реквієм, присвячена Митрополитові Андрею Шептицькому. Виконавці – солісти, хор та камерний оркестр Заслуженої капели України “Трембіта”.