Львів’ян запрошують на святкування Дня родини
  • Втр, 24/05/2016 - 14:05

У неділю, 29 травня, у Парку культури ім. Богдана Хмельницького відбудеться Свято родини "Буде родина — буде Україна". Усіх охочих закликають долучитися до святкування Дня родини та Дня захисту дітей.

Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис.

За його словами, цього року фестиваль відбудеться вперше та має на меті популяризувати сімейні цінності, допомогти зберігати інституцію родини, а також міцний фізичний та духовний стан дітей.

У програмі передбачений флеш-моб, присвячений Святу родини, дитячі забави, спортивні показові змагання, майстер-класи, представлення родинних, молодіжних та християнських громадських організацій, а також святковий ярмарок.

Охочих долучитися до свята запрошують на 14:30 год біля пам'ятника А. Шептицькому. Звідти о 15:00 год учасники рушать святковою ходою "За життя і сім'ю" до парку Культури. А вже о 16:00 год. на головній локації заходу відбудеться святковий концерт за участі родинних та дитячих колективів, а також відомих виконавців.

Варто зазначити, що організовують фестиваль Львівська обласна державна адміністрація, ЛОГО "Українська молодь — Христові", Фундація духовного відродження УГКЦ, Патріарша комісія у справах молоді УНКЦ, Центр творчості та юнацтва Галичини, Комісія у справах Родини ЛА УГКЦ, ЛОГО Товариство "Рух за життя", ХЄЦ "Гефсиманія" та ГС "Асоціація бойових мистецтв та Єдиноборств".